Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 2433277
Choose language

Крит - Ретимно Младежки Хостели/Youth

Резервирайте най-добрите хостели в Крит - Ретимно с Hostelsclub. За да проверите незабавно наличността на всички хостели Крит - Ретимно, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

хостели > хостели Гърция > хостели Крит > хостели Крит - Ретимно

Зареждане на карта...

Rethymno Youth Hostel Хостел в Крит - Ретимно

Rethymno Youth Hostel

Категория: Хостел

Адрес: Tobazi 41 - Крит - Ретимно, Гърция

Като се започне от: 10.00 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Този хотел се намира в центъра на живописното венецианско стария град на Ретимно, защото предлага малък оазис на забавление и релаксация на пътници ... (Повече информация)

висока надеждност

висока надеждност

класация на клиентите

(17 коментари)

93% 93%

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

Gay-friendly hostels

 

ПРОМОЦИИ

Хостели Еразъм
ОТСТЪПКИ ДО 30%! Открийте 10 най-добри оферти за месецa и ще получите намаления за резервации Спестете пари с вашата членска карта »
Have you ever dreamt about travelling Down Under? Tell us why you would like to go to Perth and you can stay over in Western Australia Learn more and join now

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Крит - Ретимно с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Крит - Ретимно, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Крит - Ретимно и в Гърция HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!