Zapisz Się Teraz - Mój Klub Mój Klub ()
Need help? Call us: +39 041 2433277
Choose language

recenzja o Hostel: Hostel Katowice Centrum, Katowice - opinia gości na temat Hostel Katowice Centrum

Trwa ładowanie mapy...

Hostel Katowice Centrum Hostel w Katowice

Hostel Katowice Centrum 

Kategoria: Hostel

Adres: Andrzeja 19 St. - Katowice, Polska

Zaczynając od: 7.78 EUR

(średnia cena od osoby, za noc )

Ocena

94% 94%

REZERWUJ

NAJNOWSZE RECENZJE I OPINIE UŻYTKOWNIKÓW DOTYCZĄCE HOSTELU

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
96% 96% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 80% 80% 80% 100%

Very nice.

Ondrej, Czech republic - Aug 24, 2014

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Perfect. Amazing and kind staff. Absolutely clean and central.

Daniel, Hungary - Jun 28, 2014

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Puikus viešbutis.

Bronislovas, Lithuania - May 15, 2014

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
84% 84% 90% 90% 70% 70% 100% 100% 80% 80% 80% 80%

Superb location and great direction given on the website. Despite the proximity to the railway station, it was surprisingly quiet. Perhaps too quiet in that nothing was going on in the hostel and it lacks a certain character. Excellent place if you are looking at a place to sleep, maybe not for you if you are looking at meeting people or having fun.

Anonimowy, Malaysia - Dec 31, 2013

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Отличное расположение, хорошее обслуживание, чисто.

Anonimowy, Ukraine - Oct 18, 2013

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Difficult to find anything to find fault with (though one of the beds creaked a little.) Really, really enjoyed it and would heartily recommend it - and only a minutes walk from the train station!

Ian, England - Jun 30, 2013

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
70% 70% 70% 70% 70% 70% 70% 70% 70% 70% 70% 70%

Хорошее место, чтобы остановиться. Персонал был довольно мил.. Кровати достаточно удобные и добротные для того чтобы отдохнуть и восстановить силы с дороги. Очень удобное расположение.. Вот и все.

Noa, Ukraine - Feb 04, 2013

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Very pleasant girl on reception,clean rooms and bathroom.Very good location.

Anna, Ukraine - Jan 15, 2013

ocena całkowita czystość personel położenie value recommended
90% 90% 90% 90% 90% 90% 90% 90% 90% 90% 90% 90%

Es war gut!!

Luis, Netherlands - Oct 29, 2012

Hostels
Tours

Korzystaj z naszych ekskluzywnych ofert i rezerwuj hostel! W listopadzie na rockowo! Sprawdź - Karta Klubowa "Top Oferty" »
Marzysz o zobaczeniu "Down Under"? Powiedz nam DLACZEGO chciałbyś zobaczć Perth i będziesz miał okazję zwiedzić zachodnią Australię. Dowiedz się więcej

Darmowe noclegi w Wenecji

Tak to prawda! To nie jest żadna loteria czy żart! HostelsClub rozdaje darmowe noclegi i weekendy w Wenecji.

Dokonaj rezerwacji na min. 5 nocy, o destynacji zdecyduj sam i dostaniesz voucher na darmowy nocleg dla dwojga w Wenecji!

Jeżeli jesteś już z nami dłużej i masz na swoim koncie min. 5 rezerwacji i (każda na min. 2 noce) - dostaniesz darmowy weekend.

> Więcej na ten temat...
Jesteś studentem Erasmusa? Zobacz wyjątkowe oferty! Płać mniej, podróżuj więcej! O tym coś więcej... » Sprawdź ofertę Erasmus! »

rezerwacje grupowe

Podróżujesz w grupie? Kliknij na listę hosteli, które akceptują rezerwacje grupowe od min.10 osób. Możesz skorzystać z formularza lub skontaktuj się na: groups@hostelsclub.com a my pomożemz w znalezieniu najlepszej oferty dla Ciebie.

> Więcej na ten temat...

Katowice Hostele

Nie przegap naszych ofert!

Podaj swój adres mailowy aby otrzymywać co miesiąc nasz newsletter, upusty, oferty specjalne i konkursy!