Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 2433277
Choose language
Hostels
Tours

Търсене на Хостели, икономични Хотели, B&B и други

Над 28 000 структури на достъпни цени по цял свят

Онлайн резервации, бързи и лесни само с 10% депозит

топ дестинации

> Виж всички дестинации

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

my club

За да влезнете въведете моля имейлът с който сте се регистрирали и паролата, която ви е била предоставена в момента на резервацията. По този начин ще влезете в списъка с Вашите резервации, ще можете да прегледате детайли, да ги анулирате, да напишете ваша оценка за Хостели в който сте отсядали.

> Регистрирайте се сега

> Вход

Спечелете пари, докато резервирате вашата почивка! Резервирайте хостел в Бразилия за Световното първенство през 2014 г. и ние ще ви възстановим депозита обратно! прочетете повече »
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

Венеция, Фестивал на Изкуствата Биенале и още нещо..

На всеки 2 години Венеция се превръща в контрапункт и гореща точка за всички артисти, благодарение на Международния Фестивал на Изкуството 'БИЕНАЛЕ'!

> Прочети повече

10 000 пъти HAPPY! 10 000 пъти HAPPY!

Ние от HostelsClub.com направихме собствена версия на видеоклипа към песента Happy на Pharrell Williams. Видеоклипът бе заснет във Венеция, тъй като нашия офис се намира в най-романтичния град в Европа. Ние ви подканяме да ни помогнете да достигнем 10 000 гледания на видеото Happy Венеция в YouTube и ще имате възможност да спечелите ваучер за пътувания на стойност 100 €

> Прочети повече

Намаления за Клиенти на HostelsClub

Открийте предимствата на Членската Карта на Hostelsclub при следващата си резервация и ще получите директни намаления в нашия сайт! Hostelsclub си партнира със стотици тур оператори, агенции, ресторанти, барове, нощни клубове и туристически атракции в цял свят. Ще получите големи отстъпки и намаления с членска карта, където и да пътувате. Кликнете на линка, за да разберете повече!

> Прочети повече

> Купете вашата Членска Карта сега!

Новини

Безплатни нощувки във Венеция!

как да спечелите безплатен престой във венеция!?

> Прочети повече

Ваканция с Hostelsclub!

HostelsClub подготви за вас няколко интригуващи [...]

> Прочети повече

Пътеводител

Втора част на Коледния Конкурс X-MAS F3V3R Лондон и победителите, които взеха участие!

Това е листата с финалистите, които бяха избрани от всяка една страница (включително и българската) със съответните коментари, които са направили и бяха включени в жребия за спечелване наградата - 2 нощувки за 2-ма души в Palmers Lodge в Лондон!

> Прочети повече

Кой спечели Конкурс X-MAS F3V3R Венеция - трета част на Конкурса

Ето че и третата и последна част на Коледен Конкурс X-Mas Fever завърши. Това е листата с финалистите, които бяха избрани от всяка една страница (включително и българската) със съответните коментари, които са направили и бяха включени в жребия за спечелване наградата - 2 нощувки за 2-ма души в Хотел Astoria във Венеция плюс романтична разходка с гондола във Венеция!

> Прочети повече