Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 2433277
Choose language

Corner Hostel Budapest - Hostel din Budapesta, Ungaria

Încărcare hartă...

Corner Hostel Budapest Hostel din Budapesta

Corner Hostel Budapest 

Categorie: Hostel

Adresa: Oktober 6. utca 11 - Budapesta, Ungaria

Incepând de la: 7.56 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Reducere de 10% dacă dețineți un HostelsClub Membership Card
Reducere de 10% pentru un minim de 10 oaspeți (minim 2 nopți)

CĂUTARE

Descriere

Corner Hostel este un mic nefumători-Pensiune, a facilităţilor de bucătărie şi se află în centrul oraşului, cu o mulţime de atracţii la distanta de mers pe jos. Locaţia noastră este foarte centrală, nu departe de bine cunoscut de mers pe jos la cumpărături stradă în apropiere de Dunare.

Pensiune noastra este ieftin si ofera cazare placuta. Există dublu, triplu, patru, cinci şi şase - pat camere la dispoziţia dumneavoastră. Oferim, de asemenea, cămin camere cu sapte paturi. Camerele au în comun şi private, duşuri şi toalete.

Oficiul poştal, supermarket şi spălătorie automată este numai un colţ de departe de noi. Corner pensiune este de numai câteva minute de la cele mai bune la Internet Cafe, birou de informaţii turistice, Metro şi tramvai.

Check in la 10am-10pm

Check In

de la 12:00 la 20:00

Check Out

Până la 10:00

Curfew

Fără stingere

Lockout Camere

Fără lockout

Important De Știut

Nu este echipat pentru persoane cu dizabilități
Copiii nu sunt acceptați
Restricție de vârstă în camere private: fără restricții
Restricție de vârstă în dormitoare: fără restricții
Animalele de companie nu sunt acceptate

Termeni și condiții

Hostelul acceptă următoarele mărci de carduri de credit pentru plata la sosire: Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, JCB, Aura, Diners, Debit Cards.
Taxele nu sunt incluse.

Eventuale anulări sunt gratuite dacă sunt notificate cu cel puțin 24 de ore înainte de data sosirii. Pentru anulări târzii sau în caz de neprezentare structura își rezervă dreptul de a încasa costul primei noapți de cazare ca penalizare.

Oferte Speciale

Această structură acceptă rezervări pentru grupuri. Utilizează formularul din partea de sus a acestei pagini pentru a verifica disponibilitatea.

Reducere de 10% pentru un minim de 10 oaspeți
Membership Card Deals
Această proprietate oferă reduceri exclusive pentru deținătorii de card de membru HostelsClub.com. Achiziționează un Membership Card când vei efectua o rezervare: vei obține imediat un preț redus, nu vei plăti taxa de rezervare. Vei beneficia de multe oferte în întreaga lume (baruri, restaurante, discoteci, etc.). Dacă aveți deja un HostelsClub Membership Card, aminteșteți să te conectezi înainte de rezervare pentru a avea acces la reduceri.

Reducere de 10% dacă dețineți un HostelsClub Membership Card

Evaluarea clienţilor

69% 69%
curăţenia: 64%
personalul: 65%
poziţia: 77%
value: 69%
recommended: 69%

Corner Hostel Budapest Revizuirievaluat de 22 client/ţi


Citește toate comentariile Corner Hostel Budapest

 

Hostels
Tours

REDUCERI PÂNĂ LA 40%! Descoperă cele mai bune oferte ale lunii și economisește la următoarea rezervare! Economisiți cu Cardul de Membru »
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Oferte Membership Card

Achiziționează HostelsClub Membership Card la următoarea rezervare și obții imediat reduceri pe situl nostru! HostelsClub are ca parteneri sute de tururi, restaurante, baruri, nightclub-uri, și atracții turistice peste tot în lume pentru a-ți oferi reduceri mari oriunde vei merge cu Membership Card. Urmaţi link-ul pentru a afla mai multe!

> mai mult despre

> Parteneri în Budapesta

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!