Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 2433277
Choose language

Hosteluri în Macedonia

Aceasta este lista completă a oraşelor din Macedonia în care poţi rezerva hosteluri, pensiuni, bed & breakfast sau hoteluri ieftine cu Hostelsclub

Pensiuni >hosteluri Macedonia

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

Hosteluri gay-friendly

 

PROMOȚII

Hosteluri Erasmus
Luni reci, oferte fierbinți! Cauți oferte cât mai ieftine pentru a începe bine anul 2015? Aici găsești cele mai bune oferte ale lunii ianuarie! Reduceri până la 25% »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »
Intrare gratuita și reduceri la evenimente speciale in cele mai exclusiviste cluburi din Barcelona PARTY FOR FREE

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!