Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 2413870
Choose language

Miches pensiuni

Rezervă cele mai bune hosteluri în Miches cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor hostelurilor din Miches, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

Miches Oferte Membership Card

În această listă veți găsi o gamă de reduceri exclusive în Miches pentru toți deținătorii de HostelsClub Membership Card.

Click aici pentru a le vedea pe toate »

Rancho La Cueva Hotel *** din Miches

Rancho La Cueva

Categorie: Hotel ***

Adresa: Playa Limon, El Cedro - Miches, Republica Dominicană

Incepând de la: 11.67 EUR

(preț mediu pe persoană,pe noapte)

Reducere de 10% dacă dețineți un HostelsClub Membership Card (minim 2 nopți)
Reducere de 15% pentru un minim de 10 oaspeți (minim 2 nopți)

Eco Tourism at Playa Limon, Rancho La Cueva. In a natural environment far away from the normal tourist routes we offer in our small hotel ... (Mai multe informaţii)

Disponibilitate redusă

Disponibilitate redusă

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

vizualizează:   toate tipurile   Miches hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Miches pensiuni disponibilitate   Miches cele mai bune hosteluri evaluare   Miches hosteluri ieftine preţ

Hostels
Tours

CATEGORII SPECIALE

 

PROMOȚII

Oferte Membership Card
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Călătorești cu un grup? Fă click pe link-ul de mai jos pentru a avea acces la structurile ce acceptă grupuri de peste 10 perone. Folosește formularul pentru a verifica disponibilitatea și pentru a rezerva online. Dacă dorești contactează-ne la groups@hostelsclub.com, te vom ajuta să găsești soluția cea mai potrivită.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Miches cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Miches și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Miches și în Republica Dominicană HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!