Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 2413870
Choose language

Берн хостели

Резервирайте най-добрите хостели в Берн с Hostelsclub! За да проверите незабавно наличността на всички хостели Берн, използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Bern Backpackers Hotel Glocke Хостел в Берн

Bern Backpackers Hotel Glocke

Категория: Хостел

Адрес: Rathausgasse 75 - Берн, Швейцария

Като се започне от: 36.47 EUR

(Индикативна цена на човек, на нощ)

Welcome to the Bern Backpackers Glocke, the most central hostel in Bern. Located in the heart of the old city, this hostel is perfect starting point to discover the city. The backpackers will enjoy there many services and comfortable rooms. (Повече информация)

висока надеждност

висока надеждност

класация на клиентите

(41 коментари)

86% 86%

Hostels
Tours

ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Берн с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Берн, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Берн и в Швейцария HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!