Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 2433277
Choose language

Budva jeftini hoteli

Rezervirajte jeftini hotel ili neku drugu vrstu jeftinog smještaja u Budva sa HostelClubom. Da biste odmah provjerili popunjenost svih jeftinih hotela u Budva koristite obrazac na lijevoj strani. Jednim klikom na "rezerviraj" komandu otvorit ćete obrazac za rezervaciju svih vrsta smještaja.

Učitavanje mape...

pogledaj:   sve vrste   Budva hosteli za mlade hosteli   Budva jeftini hoteli hoteli   Budva bed & breakfast b&b   Budva stanovi stanovi

uredi prema:   Budva hosteli popunjenost   Budva najbolji hosteli ocjena   Budva jeftini hosteli cijena

Villa Mira

Kategorija: Hotel***

Adresa: prava proleterska, s52 - Budva, Crna Gora

Situated in Budva, 120 m away from sea. (Još informacija)

vrlo niska dostupnost

vrlo niska dostupnost

Ocjena posjetitelja

Još nije ocjenjeno

Mystik Hotel** u Budva

Mystik

Kategorija: Hotel**

Adresa: IV proleterske, 2 - Budva, Crna Gora

«Mistik» is located in Budva (Montenegro). The villa is located in a quiet green zone the area of ​​Budva, only 400 meters from the sea. (Još informacija)

vrlo niska dostupnost

vrlo niska dostupnost

Ocjena posjetitelja

Još nije ocjenjeno

Hostels
Tours

Jesensko lišće pada, a s njime i jesenske cijene! Otkrij naše popuste do 65%
JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

grupne rezervacije

Putujete s grupom? Kliknite na link ispod kako bi vam se prikazala lista hostela koji prihvaćaju rezervacije za 10 ili više gostiju. Koristite obrazac za provjeru dostupnosti i rezerviranje. Ukoliko želite, slobodno nas kontaktirajte na groups@hostelsclub.com, kako bi vam pomogli da pronađete najbolja rješenja za vašu grupu.

> nastavi

INFORMACIJE O HOSTELSCLUBU

Pronađi smještaj u Budva uz Hostelsclub! Možete napraviti rezervaciju diljem svijeta u najboljim hostelima za studente, jeftinim hotelima i bed & breakfast, te pronaći najbolje posebne ponude na webu. Rezervirajte vaš odmor, bilo da se radi o vikendu ili dužem periodu. Odabrali smo za vas najbolje backpacker hostele sa centralnim pozicijama u Budva, kao i info o najinteresantnijim djelovima grada. Bilo da tražite jeftin smještaj ili najbolji hostel u Budva, Crna Gora, HostelsClub će za vas pronaći vaš idealan smještaj.

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!