Регистрирайте Се Сега - My Club MY CLUB ()
Искаш помощ? Обади се: +39 041 2413870
Choose language

Lamu евтини хостели

Резервирайте евтини хостели в Lamu с HostelsClub. За да проверите всички свободни Lamu хостели , използвайте формата в ляво на страницата. Вие може да намерите формата за резервация на всякa структура, като кликнете на бутона "резервирай".

Зареждане на карта...

Lamu Намаления с Членска Карта

В този списък ще намерите селекция от отстъпки и намаления в Lamu за всички собственици на Членска Карта HostelsClub

Кликнете тук за да видите всички »

виж:   всички видове   Lamu bed & breakfast b&b's

подредени по:   Lamu хостели
Наличност   Lamu най-добрите хотели класация   Lamu евтини хостели
цена

Kilimanjaro House легло и закуска в Lamu

Kilimanjaro House

Категория: легло и закуска

Адрес: lamu - Lamu, Кения

Отстъпка от 10% за притежатели на Членската Карта HostelsClub.com (минимум 3 нощувки)

welcome to kilimanjaro house an 18 th century villa.the house has 6 rooms in total all selfcontained with private showers and wc. (Повече информация)

very low availability

very low availability

класация на клиентите

Не е класиран още

Hostels
Tours

СПЕЦИАЛНИ КАТЕГОРИИ

Gay-friendly hostels

 

ПРОМОЦИИ

Намаления с Членска Карта
ВИЕ СТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СТУДЕНТ? Присъединете се към нашата изключителна програма с оферти и отсъпки! Заплащате по-малко, а пътувате и се забавлявате повече! Проверете студентските оферти! прочетете повече » Проверете сега всички оферти Еразъм! »

Безплатни нощувки във Венеция!

Няма шега, няма измама - Hostelsclub ви подарява безплатни нощувки и уикенди във Венеция.

Резервирайте най-малко 5 нощувки във избрана от вас дестинация, и ще получите ваучер за безплатна нощувка за двама във Венеция!

Или се насладeте на безплатен уикенд във Венеция, като наши лоялни клиенти, като направите пет резервации (всяка от която за по 2-е нощувки минимум) чрез Hostelsclub!

> Прочети повече

групови резервации

Пътувате в група? Кликнете върху линка по-долу, за да получите достъп до списъка с хостели, които приемат резервации за 10 или повече души. Моля пишете на groups@hostelsclub.com със запитване за организиране на групата и по този начин, нашият екип ще ви изпрати оферта за настаняване подходяща за вашата група.

> Прочети повече

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HOSTELSCLUB.COM

Намерете настаняване в Lamu с Hostelsclub! Можете да резервирате стаи в най-добрите хостели за студенти, икономични хотели, bed & breakfast, с най-добрите оферти в интернет. Резервирай своята ваканция. Ние сме подбрали най-добрите хостели за backpackers в центъра на Lamu, и в най-интересните райони на града. Независимо дали предпочитате комфорт или нещо икономично, в Lamu и в Кения HostelsClub е идеалното място за вашето настаняване.

Не пропускайте нашите оферти!

Регистрирайте вашия имейл, за да получавате месечен информационен бюлетин с нашите специални оферти, отстъпки и конкурси!