Înscriete Acum - My Club MY CLUB ()
Necesitați ajutor?: +39 041 2433277
Choose language

Chartres cele mai bune pensiuni

Rezervă cele mai bune pensiuni în Chartres cu Hostelsclub. Pentru a verifica disponibilitatea tuturor pensiunilor din Chartres, utilizează formularul din stânga paginii. Poţi accesa formularul de rezervare pentru fiecare locaţie prin accesarea comenzii "rezervă" .

Încărcare hartă...

vizualizează:   toate tipurile   Chartres hoteluri ieftine hoteluri

sortează după:   Chartres pensiuni disponibilitate   Chartres cele mai bune pensiuni evaluare   Chartres pensiuni ieftine preţ

Hotel Chatelet Hotel *** din Chartres

Hotel Chatelet

Categorie: Hotel ***

Adresa: 6&8 Avenue Jehan de Beauce 28000 CHARTRES - Chartres, Franţa

HOTEL CHATELET IS A HOTEL WITH CHARM WITH ITS UNIQUE FIREPLACE.IT IS SITUATED IN THE TOWN CENTRE, 5 MINUTES STROLL TO THE CHATEDRAL AND SHOPS. (Mai multe informaţii)

very low availability

very low availability

Evaluarea clienţilor

Fără recensiuni recente

Hostels
Tours

Ever thought you can actually earn money for booking a holiday? Book your Brazil hostel for the World Cup 2014 and get your deposit back! Află mai multe »
EȘTI UN STUDENT INTERNAȚIONAL? Alăturăte programului nostru exclusiv de reduceri! Plătești mai puțin, călătorești mai mult și te distrezi mai tare! Află mai multe » Vezi toate ofertele Erasmus acum! »

Dormi gratis la veneția!

Este adervărat! Nu este o glumă, un joc și nici loterie - HostelsClub oferă nopți și weekenduri gratis la Veneția.

Rezervă cel puțin 5 nopți în orice destinație preferi, și vei obține un voucher pentru o noapte de cazare gratuită pentru două persoane la Veneția!

Sau beneficiază de un weekend gratuit la Veneția, în calitate de client fidel, efectuând cinci rezervări (de cel puțin 2 nopți fiecare) cu HostelsClub!

> mai mult despre

rezervări pentru grupuri

Travelling in a group? Click on the link below to get the list of hostels that accept reservations for 10 or more guests.

> mai mult despre

DESPRE HOSTELSCLUB.COM

Caută cazare în Chartres cu Hostelsclub! Poți rezerva camere și paturi în cele mai bune hosteluri pentru studenți, hoteluri ieftine și pensiuni la prețurile cele mai avantajoase. Am selectat cele mai bune structuri de cazare pentru backpackers în centrul Chartres și în zonele cele mai interesante ale orașului. Fie că ești interesat în a economisii sau confort, în Chartres și în Franţa HostelsClub îți oferă cazarea ideală!

Nu ratați ofertele noastre!

Înregistrează adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru lunar cu reduceri, oferte și concursuri!