Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 2433277
Choose language

Venice Gondola Tour - Izleti s brodom u Venecija - Italija

Vrsta ekskurzije: Izleti s brodom Izleti s brodom

Države: Italija

Gradovi: Venecija

Tour operator: Gondola Tours Venice - Venecija, Italija

Ocjena posjetitelja

ocijenjeno od strane 3 klijenta
pročitaj komentare

Opis

Planirate li putovanje u Veneciju, a ne želite bankrotirati ukoliko upadnete u jednu od turističkih zamki? HostelsClub.com vam s ponosom predstavlja najpovoljniju Gondola tour ponudu koju ćete ikad pronaći! Budući da razumijemo potrebu za ekonomičnosti naših klijenata, HostelsClub.com je za vas pripremio specijalnu i ekskluzivnu punudu sa izrazito povoljnim cijenama Gondola tour-ova u Veneciji. Zašto je ova ponuda toliko specijalna, pitate se?

* Plaćate samo 40 eura po osobi, gondolijeri često naplaćuju i do 120 eura, čak i po osobi!

* Serenada iskustvo pružit će vam dva glazbenika (pjevač i harmonikaš) bez dodatne naknade. Inače, serenda na gondoli dovela bi cijenu vaše vožnje gondolom do 250 eura, čak i po osobi!

* Tour vas vodi oko prestižne i romantične San Marco zone (najtraženiji Gondola tour), a dio tour-a odvest će vas i po djelu prekrasnog Grand Canal-a.

Stara venecijanska poslovica kaže 'onaj koji dođe u Veneciju i ne spava u starom gradu, ne od na Bacaro tour i ne vozi se u gondoli, kao da nije zapravo bio ovdje'.

Gondola tour paket osmišljen je za potrebe backpacker-a i onih s manjim budžetom, ali dostupna je svima!

Ovaj tour funkcionira samo u pre-plaćanje obliku, dakle morate 100% platiti cijenu tour-a unaprijed. Jednostavno isprintajte konfirmacijski mail koji ćete dobiti nakon plaćanja i pokažite ga na mjestu sastanka, a mail se prihvaća kao dokaz potpunog plaćanja. Dodatne detalje dobit ćete u svom konfirmacijskom mailu.

Imajte na umu da ovaj tour nije privatni (osobni) gondola tour, što znači da ovisno o broju rezervacija primljenih za ovaj tour, moglo bi se dogoditi da gondolu dijelite sa do 6 osoba (najviše 6 osoba može biti po gondoli).

Galerija slika
FAQ/INFORMACIJE O TOUR-U
Isprintajte i ponesite sa sobom vaš konfirmacijski mail na Gondola postaju, prihvaća se kao dokaz plaćanja.

Imajte na umu da ovaj tour nije privatni (osobni) gondola tour, što znači da ovisno o broju rezervacija primljenih za ovaj tour, moglo bi se dogoditi da gondolu dijelite sa do 6 osoba (najviše 6 osoba može biti po gondoli).

Ponesite svoj konfirmacijski mail na Gondola postaju koju ćete pronaći označenu na ovoj karti:

https://maps.google.com/maps/ms?msid=209601752165797174385.0004c6493530efdd744b3&msa=0&ll=45.43216,12.33417&spn=0.014938,0.042272

Uživajte u svom tour-u!

Uzivajte u svom Gondola iskustvu!

INFORMACIJE O TOUR OPERATORU

HostelsClub.com, a market leader in budget accommodation online, has arranged an exclusive and never-before-seen deal with the Gondolier cartel, to provide budget savvy travellers with an affordable and full featured way to enjoy their gondola experience. For more information read our description!

> Pogledajte sve tour-ove ovoga tour operatora

Hostels
Tours

Proljeće je u zraku, dani postaju sve topliji, a s njima i naše top ponude s popustima! Otkrij naše popuste do 50% »
JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!