Registrirajte Se Sad - My Club MY CLUB ()
Pomoć? Nazovi nas: +39 041 2433277
Choose language

Venice Gondola Tour - Izleti s brodom u Venecija - Italija

Vrsta ekskurzije: Izleti s brodom Izleti s brodom

Države: Italija

Gradovi: Venecija

Tour operator: Gondola Tours Venice - Venecija, Italija

Ocjena posjetitelja

ocijenjeno od strane 3 klijenta
pročitaj komentare

Opis

Planirate li putovanje u Veneciju, a ne želite bankrotirati ukoliko upadnete u jednu od turističkih zamki? HostelsClub.com vam s ponosom predstavlja najpovoljniju Gondola tour ponudu koju ćete ikad pronaći! Budući da razumijemo potrebu za ekonomičnosti naših klijenata, HostelsClub.com je za vas pripremio specijalnu i ekskluzivnu punudu sa izrazito povoljnim cijenama Gondola tour-ova u Veneciji. Zašto je ova ponuda toliko specijalna, pitate se?

* Plaćate samo 40 eura po osobi, gondolijeri često naplaćuju i do 120 eura, čak i po osobi!

* Serenada iskustvo pružit će vam dva glazbenika (pjevač i harmonikaš) bez dodatne naknade. Inače, serenda na gondoli dovela bi cijenu vaše vožnje gondolom do 250 eura, čak i po osobi!

* Tour vas vodi oko prestižne i romantične San Marco zone (najtraženiji Gondola tour), a dio tour-a odvest će vas i po djelu prekrasnog Grand Canal-a.

Stara venecijanska poslovica kaže 'onaj koji dođe u Veneciju i ne spava u starom gradu, ne od na Bacaro tour i ne vozi se u gondoli, kao da nije zapravo bio ovdje'.

Gondola tour paket osmišljen je za potrebe backpacker-a i onih s manjim budžetom, ali dostupna je svima!

Ovaj tour funkcionira samo u pre-plaćanje obliku, dakle morate 100% platiti cijenu tour-a unaprijed. Jednostavno isprintajte konfirmacijski mail koji ćete dobiti nakon plaćanja i pokažite ga na mjestu sastanka, a mail se prihvaća kao dokaz potpunog plaćanja. Dodatne detalje dobit ćete u svom konfirmacijskom mailu.

Imajte na umu da ovaj tour nije privatni (osobni) gondola tour, što znači da ovisno o broju rezervacija primljenih za ovaj tour, moglo bi se dogoditi da gondolu dijelite sa do 6 osoba (najviše 6 osoba može biti po gondoli).

Galerija slika
FAQ/INFORMACIJE O TOUR-U
Isprintajte i ponesite sa sobom vaš konfirmacijski mail na Gondola postaju, prihvaća se kao dokaz plaćanja.

Imajte na umu da ovaj tour nije privatni (osobni) gondola tour, što znači da ovisno o broju rezervacija primljenih za ovaj tour, moglo bi se dogoditi da gondolu dijelite sa do 6 osoba (najviše 6 osoba može biti po gondoli).

Ponesite svoj konfirmacijski mail na Gondola postaju koju ćete pronaći označenu na ovoj karti:

https://maps.google.com/maps/ms?msid=209601752165797174385.0004c6493530efdd744b3&msa=0&ll=45.43216,12.33417&spn=0.014938,0.042272

Uživajte u svom tour-u!

Uzivajte u svom Gondola iskustvu!

INFORMACIJE O TOUR OPERATORU

HostelsClub.com, a market leader in budget accommodation online, has arranged an exclusive and never-before-seen deal with the Gondolier cartel, to provide budget savvy travellers with an affordable and full featured way to enjoy their gondola experience. For more information read our description!

> Pogledajte sve tour-ove ovoga tour operatora

Hostels
Tours

Vrući popusti za hladne mjesece! Tražite odlične ponude kako bi što bolje započeli 2015? Naši Top 10 ponude siječnja vas očekuju! Otkrij naše popuste do 25% »

Besplatno noćite u Veneciji!

Zaista je tako! Ne šalimo se - HostelsClub dijeli besplatna noćenja i vikende u Veneciji.

Rezerviraj najmanje 5 noćenja u bilo kojoj destinaciji, i dobit ćeš vaučer za besplatno noćenje za dvoje u Veneciji!

Ili uživaj u basplatnom vikendu u Veneciji, kao naš vjeran klijent, ukoliko rezerviraš najmanje 5 puta (po najmanje 2 noćenja po rezervaciji) uz HostelsClub!

> nastavi
JESI LI INTERNATIONALNI STUDENT? Pridruži se našem besplatnom ekskluzivnom programu s popustima! Plati manje, putuj dulje i partijaj više! Saznaj više » Pregledaj Erasmus popuste! »

Ne propusti naše popuste!

Registriraj svoj email kako bi primao/la naš mjesečni newsletter s vijestima o popustima, posebnim ponudama i nagradnim igrama!